Nordfoto.no kan du oppleve natur bilder og landskapsbilder fra Norge, fototips og teknikker, turer i Norge, tips til turmat og fjellvettreglene

Moldtur

Turen til Molde var min første tur så langt nord i Norge. Dette ble en drømme tur med tanke på været, vi hadde booket tur i 1 uker her i Molde og 1 uke på Rondane. Været i Molde, altså hele denne uken var det fantastisk vær og sol. Det var bare helt magisk!

Turen til Molde, Juni 2017

Turen ble så å si planlagt ganske tidlig og booket på Seilet Hotellet i Molde.
Vi kjørte opp sent i juni måned langs E18 og E6 – Bildet er fra europavei 6, Vinstra, Nord-Fron i Innlandet, Mellomsdokka rasteplass og av Gudbrandsdalslågen opp mot Teigkampen der tunnelen går imellom, denne tunnelen er 3747 meter lang.  Deretter gikk veien mot Otta, og vidre mot Dombås, forbi Lesjaskogsvatnet og vidre mot Rauma.

Vi stoppen ved Romsdalsvegen, rasteplassen rett nedenfor Trollveggen – Trolltinden.
Etter å ha tatt en liten pause så bar det videre til Åndalsnes, rundt Isfjorden og Romsdalsfjorden. Så tok vi Åfarsnes Ferja over Langfjorden til Sølsnes – vi kjørte rundt Fannefjorden og til Molde. 

Moldepanoramet fra Seilet i Molde - Foto av Kenneth Hauen / Natur.Media

Seilet – Molde

Vi hadde bestilt hotell på Seilet og de var veldig snille med å la oss få rom i 11 etage mot den nydelige utsikten mot Moldepanoramaet. Fantastisk. 

Vis / Skjul Kommentarer (0 kommentarer)
L

0 Comments

Submit a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.